Carnaval la VENETIA 2017

 


Perioada: 25. 02. – 02. 03. 2017

Ziua 1. Plecare din Bacau la ora 04:00 din Parcare Hotel Moldova pe traseul: Bacau, Moinesti, Tg.Ocna, Onest, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.

Ziua 2. Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia traversand Ungaria prin zona lacului Balaton si ajungem in capital Sloveniei unde vom face un tur de oras Ljiubliana: Podul triplu-ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, iar spre seara ajungem in zona Veneto pentru festivitatile Carnavalului Venetian ce ne vor incanta incepand cu ziua urmatoare. Cazare Hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar.

Ziua 3. Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia. Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emotii, culori si surprize.Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitați internationali. Scena reprezinta imina acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Astazi la ora 11:00 in Piata San Marco este concursul de costume pentru copii. Vom face apoi cu insotitorul de grup un tur pietonal unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Optional, se poate face o excursie in Insulele Murano si Burano. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar.

Ziua 4. Mic dejun. Deplasare spre Viena,dupa pranz ajungem in orasul valsului si incepem vizita cu un tur  din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel 3* in Viena.

Ziua 5. Mic dejun. Deplasare spre Budapesta cu oprire pentru Shopping la Outlet Pandorf. In jurul orei 15:00, plecare spre Budapesta unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic din autocar. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in Lb Romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 €/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 6. Mic dejun. Plecare spre tara, ajungem in Bacau seara functie de vreme, trafic si formalitati vamale.

Pret: 250 Euro/Pers.

Tariful include:

Transport cu autocar propriu clasificat international, 57 + 2 + 1 locuri, doi soferi,

Taxe de drum si parcari.

5 nopti cazare cu mic dejun, Hotel 3*, asistenta turistica pe traseu, vizitele incluse in program.

Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei.

Tariful nu include:

Asigurare medicala de calatorie, croaziera pe Dunare cu cina (30 euro/pers.) intrarea la obiectivele turistice si nici eventualii ghizi pentru acestea.

Supliment single: 75 euro/pers.

Nota: tariful este calculat pentru un grup de minim 50 persoane .pentru un grup mai mic pretul se recalculeaza functie de numarul de persoane.